Stage vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Het leukste en gezelligste cateringbedrijf van Nederland is op zoek naar stagiaires! Ben jij voor je studie op zoek naar een stage? Dan zit jij hier op het juiste adres. Binnen Bon Bon catering & events hebben wij altijd diverse mogelijkheden om stage te lopen.

Onder begeleiding van één van onze goeroes ga jij alle nodige ervaring opdoen en de kneepjes van het vak leren om na jouw studie aan de slag te kunnen als een echte expert. Naast dat wij jou een stage aanbieden bij het leukste bedrijf, geven wij jou ook doorgroeimogelijkheden. Er zijn al diverse stagiaires binnen ons bedrijf werkzaam gebleven na hun studie! Wij zijn ervan overtuigd dat jij het beste uit jezelf moet halen en bij twijfel het gewoon altijd moet doen!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “stage” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact