Stage & leerling vacatures

Bon Bon catering & events - alblasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Het leukste en gezelligste cateringbedrijf van Nederland is op zoek naar stagiaires en leerlingen! Ben jij voor je studie op zoek naar een stage of leerplek? Dan zit jij hier op het juiste adres. Binnen Bon Bon catering & events hebben wij altijd diverse mogelijkheden om stage te lopen.

Onder begeleiding van één van onze goeroes ga jij alle nodige ervaring opdoen en de kneepjes van het vak leren om na jouw studie aan de slag te kunnen als een echte expert. Naast dat wij jou een stage aanbieden bij het leukste bedrijf, geven wij jou ook doorgroeimogelijkheden. Ook staat er een mooie stagevergoeding tegenover, bij een fulltime stage van 5 dagen in de week krijg je €500,- bruto per maand. Er zijn al diverse stagiaires en leerlingen binnen ons bedrijf werkzaam gebleven na hun studie! Wij zijn ervan overtuigd dat jij het beste uit jezelf moet halen en bij twijfel het gewoon altijd moet doen!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar solliciteren@bonbonpartyservice.nl of whatsapp 078-6920634 o.v.v. “stage/leerling” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Leerling kok BBL of stagiaire

Ben jij een creatieve leerling kok en op zoek naar een stage of BBL leerplek? Kom dan ons keukenteam in Alblasserdam aanvullen! Als leerling kok werk je voornamelijk in de koude keuken en je kunt ook ingezet worden op onze partijen door heel Nederland.

Als leerling kok ben je bezig met het bereiden van mise en place en het voorbereiden van gerechten. Je bewerkt producten voor uitgifte en de voorkomende gerechten worden door jou bereid aan de hand van vaststaande receptuur. Uiteraard leef je de richtlijnen voor veiligheid en HACCP na en zorg je dat je na het werk je werkplek weer schoon achterlaat.

Wij zoeken een leerling kok die een BOL/BBL opleiding volgt op minimaal niveau 2, die een teamplayer is en graag de handen uit de mouw steekt. Heb je daarnaast een creatieve mindset en ben je flexibel wat betreft werkzaamheden en werktijden? Dan zien wij jou graag in onze keuken!

 

Leerling of stagiaire medewerker bediening

Ben jij opzoek naar een leerzame en uitdagende stage- of leerplek als medewerker bediening vanaf januari 2024? Kom dan ons evenementen team van Bon Bon catering & events versterken! 

Als leerling of stagiaire medewerker bediening begeleiden wij je naar jouw startende carrière als gastheer en gastvrouw. Je bent een volwaardig teamlid van ons evenementen team waarbij je alle ruimte krijgt voor jouw ontwikkeling in gastvrijheid.

Wij zoeken een leerling of stagiaire die een horecaopleiding volgt die aansluit op de functie. Ben jij een teamplayer en steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je daarnaast een creatieve mindset en ben je flexibel wat betreft werkzaamheden en werktijden? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons evenementen team!

 

 Financieel administratief medewerker stagiaire

Stagiaire/leerling financiële administratie

Voor onze financiële administratie zijn we vanaf september 2024 op zoek naar een stagiaire of leerling die nog veel wil leren in een afwisselende functie. Je werkt allround mee op de crediteuren- en debiteurenadministratie. De collega’s van de afdeling zijn nog niet heel lang werkzaam bij ons bedrijf, we zijn als organisatie aan het groeien en we zijn volop bezig met het verbeteren van de processen. Hierdoor heb je veel invloed om je nieuwe functie naar eigen hand te zetten. Je begint met de debiteuren en als je dat onder de knie hebt, zal je ook andere taken krijgen, zodat je afwisselende functie hebt. De financiële administratie werkt voor zo’n 6 BV’s en een aantal beheer BV’s. Daardoor is de omgeving dynamisch en geen dag hetzelfde. 

Wij zoeken iemand die een opleiding volgt op MBO- of HBO niveau. Je herkent jezelf in de termen: secuur, zelfstandig, proactief, cijfermatig sterk en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt een pré als je enige werkervaring hebt en/of kennis van AFAS. Daarnaast heb je affiniteit met de horeca. Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen in de week.

De werktijden zijn tijdens kantooruren en in overleg vast te stellen voor 3 tot 5 dagen in de week.

Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan snel!

 

Marketing stagiaire

Wij zijn op zoek naar een creatieveling die vanaf september 2024 voor minimaal 5 maanden ons team komt versterken op de Marketing afdeling. Volg jij een opleiding richting DTP, Mediavormgeven, Mediamanagement of een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je, uiteraard onder begeleiding, in het diepe wordt gegooid? Lees dan snel verder!

De functie van allround marketing stagiair(e) is breed. Samen gaan we op zoek naar een rol die het beste bij jou past.  Op de marketing afdeling is het nooit saai, want er is altijd iets te doen! Als stagiair(e) ondersteun je de collega’s met het op de kaart zetten en het vergroten van het bereik van Bon Bon catering en events en de Heeren horeca restuarants. Je zal het team ondersteuning bieden bij social mediawerkzaamheden en content creatie,  emailmarketing,  vormgeving,  SEO en SEA. 

Gewenst profiel

  • Je bent op zoek naar een stage in de richting DTP, Mediavormgeven, Mediamanagement of een soortgelijke opleiding;
  • Je vindt het leuk om dingen te leren, te maken (met beeld) en uit te proberen;
  • Je hebt ervaring in het schrijven van teksten en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar.
  • Je bent beschikbaar voor een meewerkstage minimaal 32 uur per week.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan snel!

 

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact