Over ons

Bon Bon catering & events

Wij zoeken jou!

Bij Bon Bon catering & events draait alles om perfectie, van het kleinste detail tot het grootschalige concept. Met onze doordachte aanpak creëren we unieke feesten en events, zowel in planning als uitvoering. Altijd op zoek naar vernieuwing, bieden we innovatieve oplossingen op het gebied van culinaire beleving, styling en entertainment. Met onze creativiteit en uitgebreide ervaring brengen we de meest indrukwekkende evenementen tot leven. Of het nu een speciale gelegenheid is of een grootschalig event, wij leveren topklasse catering. Momenteel hebben we diverse vacatures beschikbaar voor verschillende functies, zoals horecatoppers, keukenpersoneel en kantoormedewerkers. Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Bekijk snel onze vacatures en ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van ons gepassioneerde team.

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Werken bij Bon Bon

JEROEN, CHEF KEUKEN

Jeroen, de chef van de keuken bij Bon Bon, leidt een enthousiast team van vaste medewerkers in een dynamische werkomgeving. De keuken is georganiseerd in verschillende secties, waaronder warme, koude en broodjes keukens, elk met een eigen souschef. Ze verzorgen niet alleen culinaire hoogstandjes voor evenementen, maar ook lunches op locatie. Jeroen vervult een veelzijdige rol als chef, variërend van teamaansturing en planning tot inkopen en hands-on koken.

Ben jij een echte keukentopper en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je een team in één van onze keukens aanstuurt?

THIEME, OPROEPKRACHT MEDEWERKER PARTIJEN

Thieme is vorig jaar bij Bon Bon komen werken en is sindsdien een enthousiaste oproepkracht medewerker voor evenementen. Hij werd geïnspireerd door een vriend en geniet van de variatie in elk evenement. Of het nu achter de bar staan is of assisteren als kok, Thieme haalt voldoening uit het diverse werk. Hij waardeert vooral het hechte team bij Bon Bon, wat werken extra motiverend maakt.

Weet jij soms niet meer hoe jij jouw studie, sport en sociale leven moet combineren? Dan zit jij hier goed! Bij ons kun jij zelf bepalen waar en wanneer jij werkt.

 

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact