Kantoor vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

We hebben een klein, hecht team op kantoor, verdeeld over verschillende afdelingen. Met elkaar proberen we het bedrijf achter de schermen draaiende te houden. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het operationeel personeel onbezorgd aan het werk kan gaan. Nieuwsgierig naar wat voor vacatures wij hebben op kantoor? Neem dan een kijkje!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “kantoor” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

HR Stagiaire 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die voor minimaal 5 maanden ons team komt versterken op de HR-afdeling. Volg jij een opleiding richting HRM en ben je op zoek naar een allround stageplaats? Lees dan snel verder!

Wij bieden een uitdagende stage aan in een familiebedrijf die volop in ontwikkeling is. Het betreft een meewerkstage, hierin zal je ondersteuning gaan bieden op de HR-afdeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een eigen inbreng te komen en daarbij een specifieke opdracht uit te voeren.

Werkzaamheden

Alle HR werkzaamheden zal je uitvoeren voor Bon Bon catering & events en de Heeren Horeca groep. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ondersteunen bij de personeels- en salarisadministratie;
 • Bijdrage leveren aan de werving en selectie;
 • Meedenken over eventuele beleidswijzigingen;
 • Verwerken van mutaties in het personeelsbestand (AFAS).

Naast deze vaste werkzaamheden iedere week, is er de mogelijkheid om verschillende projecten uit te voeren. In overleg met de stagebegeleider kan er gekeken worden naar wat jij zelf wilt ontwikkelen en waarmee je deze groeide organisatie verder mee kunt helpen.

Gewenst profiel

 • Je volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, richting Human Resource Management;
 • Bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Je bent in staat zelfstandig informatie te vergaren, te analyseren en je bevindingen te presenteren;
 • Daarnaast ben je leergierig, nauwkeurig en zelfstandig.

  Wat bieden wij?

  Goede werksfeer

  Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

  Vrijheid

  Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

  Goed vooruitzicht

  Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

  Goede ardbeidsvoorwaarden

  25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

  Pensioenregeling

  We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

  Leuke extra’s

  Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

  Adres

  Van Hennaertweg 3
  2952 CA Alblasserdam

  Contact