Kantoor vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

We hebben een klein, hecht team op kantoor, verdeeld over verschillende afdelingen. Met elkaar proberen we het bedrijf achter de schermen draaiende te houden. Zo kunnen wij er voor zorgen dat het operationeel personeel onbezorgd aan het werk kan gaan. Nieuwsgierig naar wat voor vacatures wij hebben op kantoor? Neem dan een kijkje!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar solliciteren@bonbonpartyservice.nl of whatsapp 078-6920634 en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Financieel administratief medewerker stagiaire

Stagiaire/leerling financiële administratie

Voor onze financiële administratie zijn we vanaf september 2024 op zoek naar een stagiaire of leerling die nog veel wil leren in een afwisselende functie. Je werkt allround mee op de crediteuren- en debiteurenadministratie. De collega’s van de afdeling zijn nog niet heel lang werkzaam bij ons bedrijf, we zijn als organisatie aan het groeien en we zijn volop bezig met het verbeteren van de processen. Hierdoor heb je veel invloed om je nieuwe functie naar eigen hand te zetten. Je begint met de debiteuren en als je dat onder de knie hebt, zal je ook andere taken krijgen, zodat je afwisselende functie hebt. De financiële administratie werkt voor zo’n 6 BV’s en een aantal beheer BV’s. Daardoor is de omgeving dynamisch en geen dag hetzelfde. 

Wij zoeken iemand die een opleiding volgt op MBO- of HBO niveau. Je herkent jezelf in de termen: secuur, zelfstandig, proactief, cijfermatig sterk en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt een pré als je enige werkervaring hebt en/of kennis van AFAS. Daarnaast heb je affiniteit met de horeca. Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen in de week.

De werktijden zijn tijdens kantooruren en in overleg vast te stellen voor 3 tot 5 dagen in de week.

Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan snel!

    Marketing stagiaire

    Wij zijn op zoek naar een creatieveling die vanaf september 2024 voor minimaal 5 maanden ons team komt versterken op de Marketing afdeling. Volg jij een opleiding richting DTP, Mediavormgeven, Mediamanagement of een soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je, uiteraard onder begeleiding, in het diepe wordt gegooid? Lees dan snel verder!

    De functie van allround marketing stagiair(e) is breed. Samen gaan we op zoek naar een rol die het beste bij jou past.  Op de marketing afdeling is het nooit saai, want er is altijd iets te doen! Als stagiair(e) ondersteun je de collega’s met het op de kaart zetten en het vergroten van het bereik van Bon Bon catering en events en de Heeren horeca restuarants. Je zal het team ondersteuning bieden bij social mediawerkzaamheden en content creatie,  emailmarketing,  vormgeving,  SEO en SEA. 

    Gewenst profiel

    • Je bent op zoek naar een stage in de richting DTP, Mediavormgeven, Mediamanagement of een soortgelijke opleiding;
    • Je vindt het leuk om dingen te leren, te maken (met beeld) en uit te proberen;
    • Je hebt ervaring in het schrijven van teksten en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
    • Je bent 4 tot 6 maanden beschikbaar.
    • Je bent beschikbaar voor een meewerkstage minimaal 32 uur per week.

    Past deze functie bij jou? Solliciteer dan snel!

       Wat bieden wij?

       Goede werksfeer

       Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

       Vrijheid

       Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

       Goed vooruitzicht

       Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

       Goede ardbeidsvoorwaarden

       25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

       Pensioenregeling

       We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

       Leuke extra’s

       Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

       Adres

       Van Hennaertweg 3
       2952 CA Alblasserdam

       Contact