Logistiek vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Draai jij je handen niet om voor zwaar werk en lange dagen? Lijkt het je leuk om zowel doordeweeks als in het weekend te werken? Misschien ben jij dan wel wie wij zoeken!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar solliciteren@bonbonpartyservice.nl of whatsapp 078-6920634 en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Logistiek teamleider evenementen

Bon Bon catering & events 

Ben jij een hardwerkend en georganiseerd persoon die gedijt in de dynamische wereld van evenementenorganisatie? We zijn op zoek naar een Logistiek Teamleider die de rechterhand is van onze Eventmanager tijdens uiteenlopende grote evenementen. In deze rol zorg je ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt tijdens onze evenementen en heb je een sturende rol tijdens de op- en afbouw van de evenementen. Als je bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor de op- en afbouw van evenementen, dan is dit de baan voor jou.

Hoe een werkdag eruit ziet:

Je start je dag in Alblasserdam bij Bon Bon catering & events. Vaak staat de wagen al geladen, maar soms moet je logistiek nog even helpen. Je vervoert alle materialen naar evenementlocatie en lost daar met je collega’s de vrachtwagen. Geen dag zal hetzelfde zijn, de ene dag vertrek je dan weer terug naar het hoofdkantoor om de volgende lading naar een evenement te brengen. De andere dag ga je mee naar een evenement. Dan help je mee met op- en afbouw en tijdens het evenement zorg je ervoor dat het achter de schermen in goede banen loopt. Je houdt de debras op orde en bevoorraad alle barren en buffetten.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Zorgen voor vlotte operationele processen achter de schermen tijdens evenementen;
 • Actief deelnemen aan en toezicht houden op de op- en afbouw van evenementen;
 • Bereidheid om flexibele werktijden te hanteren om te voldoen aan variabele evenementuren;
 • In het bezit zijn van een geldig rijbewijs C of bereid zijn dit op kosten van het bedrijf te behalen.

Wij vragen:

 • Aantoonbare ervaring in evenementenlogistiek of een verwant vakgebied;
 • Uitzonderlijke organisatorische en multitaskingvaardigheden;
 • Je hebt een rijbewijs C (vrachtwagen);
 • Sterke leiderschapskwaliteiten;
 • Vermogen om aan te passen aan veranderende eisen van evenementen;
 • Uitstekende communicatie- en teamworkvaardigheden;
 • Toewijding aan het zorgen voor eersteklas evenementervaringen;
 • Je hebt een flexibele instelling en vindt het leuk om in de horeca te werken.

Als je klaar bent om een sleutelrol te spelen in de wereld van evenementenorganisatie en bij te dragen aan het succes van onze evenementen, moedigen we je aan om te solliciteren.

Interesse?

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar solliciteren@bonbonpartyservice.nl of whatsapp 078-6920634 o.v.v. “Logistiek teamleider evenementen” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

  Chauffeur

  Bon Bon catering & events 

  Vind jij het leuk om veel onderweg te zijn en bij onze klanten over de vloer te komen? Kom dan als chauffeur werken bij Bon Bon catering & events in Alblasserdam. Wat je gaat doen? Je laadt de bestellingen in een bakwagen. Deze bezorg je op volgorde van de rittenlijst, bij onze voornamelijk zakelijke klanten. De bestellingen bestaan grotendeels uit culinair dat geleverd wordt in gele thermoboxen (op rolcontainers) of blauwe thermokarren. Daarnaast kan een bestelling bestaan uit materialen (bestek, servies, statafels e.d.). Soms verzorg je ook de opbouw van de materialen, samen met een collega. Tussen of na de ritten assisteer je bij werkzaamheden in het magazijn.    

  Heb jij minimaal een rijbewijs B en vindt je het niet erg om in een bakwagen te rijden? Ben je klantvriendelijk, heb je een representatief voorkomen en goede Nederlandse communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan snel via solliciteren@bonbonpartyservice.nl. We hebben zowel fulltime als parttime mogelijkheden! 

   

   Wat bieden wij?

   Goede werksfeer

   Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

   Vrijheid

   Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

   Goed vooruitzicht

   Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

   Goede ardbeidsvoorwaarden

   25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

   Pensioenregeling

   We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

   Leuke extra’s

   Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

   Adres

   Van Hennaertweg 3
   2952 CA Alblasserdam

   Contact