Logistiek vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Draai jij je handen niet om voor zwaar werk en lange dagen? Lijkt het je leuk om zowel doordeweeks als in het weekend te werken? Misschien ben jij dan wel wie wij zoeken!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “logistiek” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Chauffeur/Logistiek Medewerker

Bon Bon catering & events

Als chauffeur/logistiek medewerker zet je bestellingen klaar en laad je ze in de bakwagen. Vervolgens zorg je ervoor dat deze op de afgesproken tijd op de juiste locatie worden afgeleverd. Je komt bij onze klanten over de vloer en bent daarom het visitekaartje van onze organisatie. 

Wat ga je precies doen?

 • Je bezorgt de bestellingen volgens jouw rittenlijst. We bezorgen door heel Nederland, maar voornamelijk in de Randstad;
 • Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bestelbon/paklijst. Hierbij kan je denken aan serviesgoed, glaswerk, meubilair, dranken, culinair en decoratiematerialen;
 • Bij sommige leveringen bouw je ook buffetten op;
 • Materialen die je weer ophaalt sorteer je en of ruim je op;
 • Tussen de ritten door of aan het begin of einde van je werkdag, assisteer je de logistiek medewerkers bij hun werkzaamheden;
 • Je zorgt er samen met je collega’s voor dat het magazijn schoon en opgeruimd blijft, volgens de HACCP richtlijnen. 

Werktijden en -omstandigheden

Het is fysiek zwaar werk en je zal geregeld lange dagen maken. Je kan zowel doordeweeks als in het weekend worden ingezet. Je krijgt een rooster voor een hele week, maar de begintijd wordt per dag bepaald. Aan het eind van de dag krijg je een berichtje hoe laat je de volgende dag start. De eindtijd is afhankelijk van hoe de dag verloopt en hoe druk het op de weg is. Daardoor weet je niet van te voren hoe laat je klaar bent. 

Wij vragen:

 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Alblasserdam;
 • Je kan onder tijdsdruk werken en je bent stressbestendig;
 • Je weet van aanpakken en bent klantvriendelijk;
 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team goed uit de voeten;
 • Je bent nauwkeurig, loyaal en hebt een goed humeur;
 • Je beschikt over Nederlandse communicatievaardigheden en over een uitstekende persoonlijke hygiëne.

Onderhoudsmedewerker

Bon Bon catering & events 

Ben jij de alleskunner met twee rechterhanden die wij zoeken? Als onderhoudsmedewerker verricht je diverse onderhoudswerkzaamheden voor zowel Bon Bon als de restaurants van de Heeren Horeca groep. Het gaat van schilderwerkzaamheden tot reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bij voorkeur heb je ook ervaring met elektra en als loodgieter.

Wij zoeken een handyman die van aanpakken weet en goed zelfstandig aan de slag kan. Je hebt een flexibele instelling en bent goed in plannen en prioriteiten stellen. Echt iets voor jou? reageer dan snel!

Schoonmaker grote materialen

Bon Bon catering & events 

Zorg jij ervoor dat onze grote materialen na gebruik weer schoongemaakt worden en weer klaar zijn voor gebruik? We zijn op zoek naar een schoonmaker die met een hogedrukreiniger onze karren, thermoboxen en koelkasten schoonmaakt. Daarnaast zorg je dat biertaps, foodtrucks, ovens en barbecues gereinigd worden.

Ben jij een enthousiaste harde werker, fulltime beschikbaar en beschik je over een goede hygiëne? Dan zien wij je sollicitatie graag verschijnen via solliciteren@bonbonpartyservice.nl

Medewerker spoelkeuken

Bon Bon catering & events 

Vind jij hygiëne belangrijk en steek jij graag je handen uit de mouwen? Kom dan ons team in de spoelkeuken versterken!

Als medewerker spoelkeuken ruim je de karren/boxen met vuile vaat uit en zet deze op de band van de spoelmachine. Je haalt de schone vaat van de band en controleert het op vuil, breuk, e.d. Alle schone vaat ruim je weer op in het magazijn. Uiteraard zorg je ervoor dat er volgens HACCP richtlijnen wordt gewerkt.

Heb jij een gedreven houding en ben je minimaal 1 dag in de week beschikbaar? Dan zien wij je sollicitatie graag verschijnen via solliciteren@bonbonpartyservice.nl

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact