Logistiek vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Draai jij je handen niet om voor zwaar werk en lange dagen? Lijkt het je leuk om zowel doordeweeks als in het weekend te werken? Misschien ben jij dan wel wie wij zoeken!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “logistiek” Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Onderhoudsmedewerker

Bon Bon catering & events 

Ben jij de alleskunner met twee rechterhanden die wij zoeken? Als onderhoudsmedewerker verricht je diverse onderhoudswerkzaamheden voor zowel Bon Bon als de restaurants van de Heeren Horeca groep. Het gaat van schilderwerkzaamheden tot reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bij voorkeur heb je ook ervaring met elektra en als loodgieter.

Wij zoeken een handyman die van aanpakken weet en goed zelfstandig aan de slag kan. Je hebt een flexibele instelling en bent goed in plannen en prioriteiten stellen. Echt iets voor jou? reageer dan snel!

Logistiek Medewerker

Bon Bon catering & events 

Als logistiek medewerker/chauffeur is het jouw verantwoordelijkheid dat de juiste benodigdheden voor partijen op tijd klaar staan voor vertrek naar de partijlocatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de tijdige aflevering van onze bestellingen. Je komt bij onze klanten over de vloer en fungeert tevens als visitekaartje van onze organisatie.

  • Je gebruikt de bestelbon/paklijst om de juiste materialen klaar te zetten, hierbij kan je denken aan serviesgoed, glaswerk, meubilair, dranken, culinair en decoratiematerialen. Teruggekomen materialen sorteer en je en berg je op de juiste plaats weer op. Je zorgt ervoor dat het magazijn schoon blijft volgens de HACCP richtlijnen. Ook bezorg je wel eens bestellingen volgens een rittenlijst, voornamelijk in de Randstad, maar soms ook daarbuiten. Het is fysiek zwaar werk en je maakt geregeld lange dagen. Het werk is voornamelijk doordeweeks, maar ook in het weekend en ’s avonds. In drukke periodes wordt er zelfs ’s nachts gewerkt. Tevens werk je tot de werkzaamheden voor die dag klaar zijn, dus je weet aan het begin van de dag niet hoe laat je ’s avonds klaar bent.

We zoeken iemand die flexibel is wat betreft werkzaamheden en werktijden. Daarnaast kan je onder tijdsdruk werken en ben je stressbestendig. Je bent een harde werker en weet van aanpakken. In ieder geval beschik je over rijbewijs B, rijbewijs C is een pre. Je kan zowel zelfstandig als in een team goed uit de voeten. Tevens beschik je over de volgende eigenschappen; secuur, loyaal, je hebt goede communicatieve vaardigheden en uitstekende persoonlijke hygiëne.

Chauffeur – medewerker logistiek

Bon Bon catering & events

Als chauffeur zorg je ervoor dat alle bestellingen op de juiste tijd op de juiste plaats afgeleverd worden. Aangezien we met verse producten werken is de planning van groot belang. Je komt bij onze klanten over de vloer en bent daarmee één van de visitekaartjes van onze organisatie.

Hoe een werkdag eruit ziet? Je laadt de producten in een bakwagen die je met rijbewijs B mag besturen en bezorgt de bestellingen volgens de rittenplanning door heel Nederland, maar voornamelijk in de Randstad. Op sommige locaties haal je ook materialen op, die je weer mee terug neemt naar Alblasserdam. Deze sorteer je en ruim je op of plaats je op de juiste plek voor de spoelkeuken. Vervolgens assisteer je de logistiek medewerkers bij hun werkzaamheden tot je weer vertrekt voor je volgende rit.

Je komt vooral bij bedrijven over de vloer en soms bouw je ook bijvoorbeeld een buffet op. Met al je collega’s zorg je ervoor dat het magazijn en het wagenpark schoon en opgeruimd blijft volgens de ISO richtlijnen.

Bezit jij een rijbewijs B, flexibele instelling en ben jij graag onderweg? Neem dan snel contact met ons op! We zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime medewerkers!

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact