Keuken vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Ben jij een aanpakker met passie voor koken? Vind jij het leuk om je culinaire hoogstandjes in onze keuken te verzorgen? Dan is Bon Bon helemaal iets voor jou. Samen met de rest van het keukenteam zorg jij dagelijks voor de mooiste en lekkerste gerechten. Kwaliteit staat altijd bovenaan. Jullie skills zullen zorgen voor verwondering over de creatieve smaken die op tafel worden gezet.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kijk dan nu naar onze ‘keuken’ vacatures. Nog geen ervaring? Geen paniek! Passie is het belangrijkste, begin als productiemedewerker en is dit helemaal wat je zoekt, dan kun je via ons je koksdiploma halen!

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via solliciteren@bonbonpartyservice.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Sous Chef

Bon Bon catering & events

Ben jij een echte keukentopper en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je een team in één van onze keukens aanstuurt? We zijn op zoek naar een souschef voor onze koude keuken. Jouw enthousiasme zorgt ervoor dat jouw team elke dat met passie aan de slag gaat en zelf draag je ook je steentje bij. Je maakt planningen en zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens planning verlopen. Daarbij let je ook op kwaliteit en de naleving van HACCP richtlijnen. Je creativiteit gebruik je om met de chef-kok en keukenmanager nieuwe menu’s, recepten en kooktechnieken te gebruiken.

Heb jij een brede oriëntatie in het culinaire vak, oog voor detail en kwaliteit, een positieve instelling en blijf jij kalm in het heetst van de strijd? Dan zien we je graag in onze koude keuken!

Zelfstandig werkend kok / Catering

Bon Bon catering & events

Ben jij een kok met enige ervaring en vind jij het leuk om je culinaire hoogstandjes in ons bedrijf te verzorgen? Lees dan verder!

Met jouw passie voor koken en creativiteit zorg jij ervoor dat we onze gasten blijven verrassen en de beste kwaliteit, de lekkerste gerechten en hapjes neerzetten. Blijf jij kalm in het heetst van de strijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Houd jij van afwisseling en vind je het leuk om de ene dag in onze keuken in Alblasserdam aan het werk te zijn en de volgende dag op één van onze partijen ergens in Nederland? Kom dan bij ons werken als zelfstandig werkend kok. Dan sta je de ene dag hamburgers te bakken achter de smoker, en de volgende dag verzorg je een directie diner.

Productiemedewerker

Bon Bon catering & events

Kom jij onze keukenbrigade versterken? Heb jij nog niet veel ervaring, maar ben jij gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen, start dan als productiemedewerker! Voor in de koude keuken zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die ondersteunde keukenwerkzaamheden uitvoeren. Het zal voornamelijk gaan om het voorbereiden van gerechten en helpen bij het maken van hapjes, broodjes en maaltijden.

Ben jij flexibel en minimaal 2 dagen per week beschikbaar, een harde werker, vroeg uit de veren en heb jij een goede persoonlijke hygiëne, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact