Keuken vacatures

Bon Bon catering & events - ablasserdam
solliciteer nu!

Beschrijving

Ben jij een aanpakker met passie voor koken? Vind jij het leuk om je culinaire hoogstandjes in onze keuken te verzorgen? Dan is Bon Bon helemaal iets voor jou. Samen met de rest van het keukenteam zorg jij dagelijks voor de mooiste en lekkerste gerechten. Kwaliteit staat altijd bovenaan. Jullie skills zullen zorgen voor verwondering over de creatieve smaken die op tafel worden gezet.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kijk dan nu naar onze ‘keuken’ vacatures. Nog geen ervaring? Geen paniek! Passie is het belangrijkste, begin als productiemedewerker en is dit helemaal wat je zoekt, dan kun je via ons je koksdiploma halen!

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Stuur jouw motivatie met CV naar solliciteren@bonbonpartyservice.nl of whatsapp 078-6920634 en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Zelfstandig werkend kok / Catering

Bon Bon catering & events

Ben jij een kok met enige ervaring en vind jij het leuk om je culinaire hoogstandjes in ons bedrijf te verzorgen? Lees dan verder! Met jouw passie voor koken en creativiteit zorg jij ervoor dat we onze gasten blijven verrassen en de beste kwaliteit, de lekkerste gerechten en hapjes neerzetten. Blijf jij kalm in het heetst van de strijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je precies doen?

 • Uiteraard koken;
 • Je begeleidt productiemedewerkers en stagiaires & leerlingen in hun ontwikkeling en ziet er op toe dat op de juiste wijze gewerkt wordt;
 • Je gebruikt je creativiteit voor het meedenken over nieuwe gerechten;
 • Je zorgt ervoor dat alles volgens HACCP richtlijnen verloopt;
 • Je bewaakt de houdbaarheid van de producten;
 • Als je klaar bent met het werk, zorg je dat je je werkplek weer schoon achterlaat.

Werktijden en -omstandigheden

Deze functie is voor 5 dagen in de week, zowel doordeweeks als in het weekend. In principe begin je elke dag om 08:00 uur en de eindtijd hangt af van de drukte. Bij drukte en/of partijen kan je ook in de avonduren werken.

Wij vragen:

 • Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om de ene dag in onze keuken in Alblasserdam te werken en de volgende dag op één van onze partijen ergens in Nederland;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten;
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit. Je controleert regelmatig en zorgvuldig de resultaten van je inspanningen;
 • Je bent creatief en innovatief, waardoor je steeds met nieuwe ideeën komt en overal kansen ziet. Ook zie je dit bij de ontwikkelingen van nieuwe concepten;
 • Je bent flexibel in je werkzaamheden en werktijden.

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking.

Goede ardbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens Horeca cao. Reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont. Korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds Horeca en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra’s

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Er staat elke dag een heerlijke lunch voor je klaar! De week sluiten we af met een gezellige borrel.

Adres

Van Hennaertweg 3
2952 CA Alblasserdam

Contact